Com funciona OnJob

Amb un disseny senzill i clar, podràs gestionar
a tota la plantilla desde cualsevol dispositiu, i portar el Control Horari

Envía una sol.licitud de treball

Canvis de torn, substitucions, imprevistos, baixes inesperades ... sigui el que sigui el motiu, podràs enviar sol·licituds de treball a tota la plantilla o fins i tot a favorits externs.

6 senzills passos per cobrir les urgències de la manera més ràpida i eficaç.
Gestiona el control horari

Registra l'accés i la sortida del personal intern de l'empresa escanejant un codi QR al centre de treball. Podràs descarregar un informe amb tot el registre, filtrant per treballador, dia, hora, centre, entre d'altres.
Gestiona CV d'externs

Evita haver d'emmagatzemar i gestionar CV de personal extern. OnJob et permet visualitzar a la versió web d'empresa totes les possibles candidatures per a la teva empresa.
Envía un comunicat
Informa als teus treballadors de les notícies importants, els nous llançaments i promocions com també enviar documents a tota la teva plantilla
El meu perfil

Actualitza la teva informació de contacte per poder estar connectat amb l'empresa i afegeix les dades al CV perquè puguin saber sempre quines són les teves millors competències.
Torns assignats

En aquesta pantalla podràs veure tots els torns que t'ha assignat l'empresa i afegir a la teva agenda perquè no se't oblidi quan has de cobrir la propera vacant.
Notificacions

Visualitza totes les notificacions que has rebut per saber quina d'elles t'han estat assignades o bé quals han estat no assignades i cancel·lades. Un arxiu que t'ajudarà a portar el control de les notificacions de l'empresa.
Check in

Des de la pantalla de check in podràs marcar l'entrada i sortida al teu lloc de treball llegint el codi QR que et proporcionarà la teva empresa. Una senzilla eina que et estalviarà haver de portar una targeta corporativa i et permetrà portar el control de les hores que realitzes.
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies